_no a la portada
50 anys de l’AV a la Zona Verda amb el Casal de Joves de Prospe

50 anys de l’AV a la Zona Verda amb el Casal de Joves de Prospe

El pròxim dissabte 17 de setembre l’AV de Prosperitat i el Casal de Joves organitzem conjuntament una activitat per celebrar els 50 anys de l’AV i la represa de les activitats del Casal.

Durant el matí hi haurà música, mercadillo i pintada de mural; al migdia, dinar popular i degustació de te a càrrec de la comunitat islàmica de Nou Barris, i a la tarda-vespre, concerts per presentar la nova programació del Casal de Joves.

En breu enviarem el cartell amb tota la programació, i us convidem a passar-vos per allà en algun moment del dia.

La Zona Verda va ser una de les primeres reivindicacions del barri: sense la lluita veïnal, en comptes d’una plaça ara tindríem pisos. Amb aquesta activitat volem recordar que la Prosperitat és com és perquè el seu veïnat ha defensat un barri per a totes.

Us hi esperem!

Loading