_no a la portada
El que sabem de les obres de la rambleta de Pablo Iglesias

El que sabem de les obres de la rambleta de Pablo Iglesias

L’AV de Prosperitat, ni tampoc el veïnat, vam ser informats amb temps ni amb detall sobre les obres que l’Ajuntament ha decidit iniciar a la rambleta de la Prosperitat.

Hem traslladat una queixa al Districte: semblaven obres de gran calat i no coneixíem ni el projecte, ni el calendari, ni la finalitat, ni per què s’havia prioritzat la rambleta quan en els últims mesos s’hi havien dedicat molts jornals i materials a canviar un munt de metres quadrats de paviment.

A la proposta que l’AV havia fer a l’inici del mandat proposant la urbanització de carrers que estan en molt mal estat al barri, se’ns havia respost que no hi havia pressupost per fer-les en aquests quatre anys.

Ara l’Ajuntament ens informa que aquesta actuació “no és una reforma integral del carrer” i que no requereix ni la redacció d’un projecte ni l’adjudicació de les obres (sembla que tampoc requereix d’informació al veïnat ni a l’associació veïnal).

El Districte ens informa que es tracta d’un “manteniment” del carrer que s’ha activat de forma extraordinària en el marc del projecte Cuidem Barcelona.

Sobre el projecte en concret, ens diuen que “el manteniment es realitza a la rambla central, no afecta a les voreres laterals, i consisteix en el canvi de paviment per un paviment de micro-asfalt, probablement de color vermell amb els extrems en granet. Es refan els parterres i es plantaran arbustos segons criteris de Parcs i Jardins, i s’implantaran un parell de prismes soterrats per a enllumenat i rec”.

Des de l’AV continuarem fent traspàs de la informació que ens vagi arribant i animem el veïnat de la zona que ens informi si l’obra presenta problemes. També hem demanat a l’Ajuntament que per a pròximes actuacions, siguin o no extraordinàries, mantingui informat el veïnat afectat i la seva associació.

Loading