_no a la portada
Exposició: 50 anys d’informació i mobilització veïnal

Exposició: 50 anys d’informació i mobilització veïnal

Com avui en dia ho poden ser els mitjans i xarxes digitals, els butlletins, fulls volants, cartells, enganxines i octavetes, han sigut durant dècades i, encara són, una manera efectiva de compartir inquietuds, reivindicacions i convocatòries entre el veïnat i les seves organitzacions.

50 anys informant i mobilitzant és el títol d’una exposició feta amb molt de carinyo per la comissió de memòria i patrimoni de l’AV que repassa cinc dècades d’agitació i propaganda veïnal a la Prosperitat, i que podreu gaudir durant tot el mes de novembre al Casal de Barri de la Prospe.

Us esperem a la inauguració, aquest dijous 3 a les 19h.

Ara i sempre, orgullosos de ser “pancarteros”!

Loading