_no a la portada
L’obra teatral ‘En Bangkok también hay ratas’ s’estrena a la Prosperitat

L’obra teatral ‘En Bangkok también hay ratas’ s’estrena a la Prosperitat

S’acaba l’any de la celebració del cinquantenari de l’AV de Prosperitat i no ens podem imaginar una millor manera de començar a cloure’l que gaudir al Casal de Barri de Prosperitat de l’obra teatral En Bangkok, también hay ratas, de la companyia La Voz Ahogada, sobre la memòria de les lluites veïnals de les dones dels nostres barris.

La Favb, que també celebra 50 anys d’existència, porta aquesta obra al barri, creada a partir de testimonis de veïnes, algunes d’elles de la Prospe, que han compartit les seves vivències amb els autors. Després de la funció parlarem amb elles.

Apunteu-vos a l’agenda:

Dijous 24 de novembre, al Casal de Barri de Prosperitat

19:30 hores (obertura de portes 15 minuts abans, a les 19:15).

Entrada lliure fins a completar l’aforament.

Loading