_no a la portada
18 anys sense Telefónica: la Prosperitat no oblida!

18 anys sense Telefónica: la Prosperitat no oblida!

Es compleixen 18 anys des que allà pel 2005 l’Ajuntament de Barcelona va firmar un conveni amb Telefónica perquè l’empresa, a canvi de requalificar la seva seu a l’avinguda Roma per fer pisos -un autèntic ‘pelotazo’ urbanístic-, cedís un conjunt d’edificis que tenia als barris per a la ciutat, entre els quals el del carrer Boada de la Prosperitat.

En aquell moment, el barri va iniciar la campanya “Telefónica per al barri”, amb l’objectiu que l’edifici de Boada es dediqués a equipaments. 18 anys després, ni el conveni s’ha complert ni l’Ajuntament mou fitxa per fer-lo complir.

Si voleu saber-ne més, llegiu aquest article de la revista Carrer, que explica amb detall com va ser aquesta operació especulativa i quins són els barris que encara esperen recuperar els edificis promesos.

Loading