Planta, sembra i cria i viuràs amb alegria!


Doncs sí, tenim l’hort que fa patxoca: podeu veure-ho al següent enllaç. I és que el grup de treball d’Ecovincles s’ho pren molt seriosament. Amb la seva feina i el seu mim, tenim collita de tomàquets, enciams, cogombres, cols, alls, albergínies… Ho vam portar al Prospe Beach per compartir-ho amb el barri i completar la dieta carnívora.

Ecovincles, uns dels horts comunitaris de Prosperitat, és un projecte del barri, obert a tothom que vulgui participar. Hi ha el grup de treball i també Userda, el Casal de Joves i l’AV de Prospe. Les veïnes i veïns que el cuiden ho fan per la satisfacció de la feina ben feta i per donar suport a un projecte comunitari.

Volem que ens vingueu a visitar i que gaudiu d’aquesta meravella que està creixent al barri! Per tant, us anunciem que a partir del setembre l’hort tindrà dia fixe de visita els dimarts de 6 a 8 de la tarda. Amb les portes obertes (que sempre ho estan) volem facilitar que pugueu conèixer què es cou a l’hort setmana a setmana.

 300 total views,  2 views today