Qui som?

AV Prosperitat

L’Associació de Veïnes i Veïns de Prosperitat treballa continuadament perquè se senti a l’Ajuntament la veu del veïnat, la de la gent que, a peu de carrer, coneix de prop els problemes i necessitats del lloc en el qual hi viu.

L’associació es va fundar com a tal el 12 de gener de 1987, tot i que ja funcionava des del 1972 com a secció de l’AV del sector Vallbona-Torre Baró-Trinitat.

Com ens pots trobar

Siguis o no siguis soci, ens pots trobar en aquests horaris:

Junta oberta: Tots els dimarts a partir de les 19h.

Vocalia de sanitat: Dimarts de 19 a 20h i dimecres de 18 a 19:30h.

Al carrer Baltasar Gracián, 24-26
O bé escrivint un correu a avprospe@prosperitat.org
O bé deixant-nos una nota a la bústia de l’associació, a Baltasar Gracián, 24-26

Vocalia de Sanitat

Dintre de l’AV de Prosperitat existeix de fa temps una comissió específica de Sanitat, que vetlla perquè tinguem al barri uns serveis sanitaris públics, de qualitat i per a tothom.

Si estàs interessat en el funcionament de la sanitat al barri, pots trobar la gent de la comissió tots el dimarts a les 7 de la tarda i dimecres de 6 a 7.30 de la tarda al local de l’associació.

Grup de treball pel verd del barri

A l’AV també existeix un grup de veïns preocupats pel verd del barri, que treballen perquè en tinguem més coneixement, entenguem el seu valor, la necessitat de protegir-lo i per fer entendre a l’Ajuntament que el seu manteniment i tracte és un tema en el qual també podem i volem col·laborar. Visiteu la secció de la web Verd del barri i segur que començareu a interessar-vos més per aquest important patrimoni de Prosperitat.

Comissió del centenari de la Prosperitat

S’ha creat una comissió de veïns, veïnes i entitats, entre les quals l’AV, per preparar el centenari del barri, que calculem que serà l’any 2019. Tenim moltes idees i propostes per desenvolupar mentrestant. Podeu seguir el treball que s’està fent, les novetats i les convocatòries al blog del centenari

Ecovincles, hort comunitari de Prosperitat

Des del barri hem aprofitat el Pla Buits de l’Ajuntament per endreçar l’espai de la part del darrere del Casal de joves de Prospe, i ha nascut Ecovincles, un hort comunitari. Les entitats promotores som l’Associació de Veïnes i Veïns, el Casal de joves i Userda 9. També ens acompanyen veïnes i veïns a títol personal. Podeu dirigir-vos a qualsevol de les entitats per saber més d’aquest projecte que vol ser de tot el veïnat de la Prospe.
Podeu seguir les notícies al Facebook d’EcoVincles i mirar l’evolució de l’hort en aquest recull de fotos

Grup de treball sobre el futur del solar de la Plástica Flor

Que el solar de l’antiga fàbrica Ideal Plástica Flor aculli un equipament i zona verda és una de les reivincidacions històriques de Prosperitat. Aquest curs ens hem proposat crear un grup de treball sobre el tema, que reculli les idees del barri per a aquest espai i les traslladi a la taula de participació que l’Ajuntament s’ha compromés a crear en aquest mandat. Si et ve de gust participar en aquest grup, posa’t en contacte amb l’associació. Comencem a mitjans de setembre i us anirem informant de les reunions.

Grup de treball per reivindicar la piscina de Molí-Via Favència

La piscina municipal de Molí-Via Favència és la reivindicació més antiga del barri. Des dels anys 90 que estava contemplada en el “paquet” d’equipaments juntament amb la Torre Júlia de pisos assistits i la residència per a la gent gran. Existeix el projecte, dissenyat i pressupostat pel mateix departament d’Urbanisme, que l’Ajuntament manté en un calaix. Actualment el solar (a la foto, a la dreta del camp de futbol) el fa servir de manera provisional l’institut Galileo Galilei.

Des de l’AV s’ha creat un grup de treball específic per rescatar aquest projecte i el finançament necessari. Us anirem informant de les reunions i les inicitives que en surtin.

Loading