A mi sí que m’agrada el pebrot!!

No ens cansem de compartir fotos de l’hort Ecovincles (és que fa goig). Podeu veure les últimes des d’aquest enllaç. Són del passat divendres 7 de setembre, quan ens vam reunir per fer repàs de com havia anat l’estiu.

Aprofitem per informar-vos que el dimarts continua sent el dia de portes obertes, de 5 a 7 de la tarda fins al 20 d’octubre i després, de 4 a 6 (horari d’hivern). Però sempre que veieu gent a l’hort, esteu convidats a visitar-lo!

També preparem la festa de la tardor: encara estem buscant data al mes d’octubre entre el molt atapeït calendari festiu del barri.

I si sou una entitat (educativa, cultural, d’amistat), també estem preparant visites organitzades a l’hort. Poseu-vos en contacte amb la cooperativa Userda o l’AV de Prosperitat per a més informació.

Recordem que Ecovincles és un projecte social format per veïnes i veïns del barri, la cooperativa de consum responsable Userda 9, l’AV de Prosperitat i el Casal de joves de Prospe com a entitat col·laboradora. Estem a tocar del casal de joves, a Rio de Janeiro, 100.

Loading