Contra el cops de calor, verd!

Malgrat la canícula i com cada mes, aquest divendres ens vam trobar a Ecovincles per seguir el pols a l’hort, que està fantàstic gràcies a les cures dels qui el treballen, i fer els torns de reg del que queda d’estiu. Podeu veure la pinta que fa des d’aquest enllaç, però preferim que veniu a visitar-lo.

Us recordem que cada dimarts a la tarda hi ha portes obertes, tot i que podeu entrar sempre que hi trobeu algú. Val la pena.

La millor medecina contra les calorades que patim cada cop més sovint (on és “el primo de Rajoy?”) és omplir de verd els barris. I a poc a poc, ho anem aconseguint.

Felicitem els companys de Date una Huerta per haver guanyat l’última batalla contra el desnonament. Volem l’hort-jardí a Joaquim Valls, com volem que la Ponderosa, l’horta de Vallbona, continuï sent un espai agrícola. Podeu llegir el manifest en aquest enllaç i enviar el vostre suport a recviu@gmail.com.

Per acabar, només informar-vos que les portes obertes d’Ecovincles continuen tot el mes de juliol, a l’agost descansem i hi tornem al setembre. Per a aquesta data la parra que hem plantat ja farà ombra. Salut i bona verdura!

Loading