_no a la portada
Pressupostos participatius

Pressupostos participatius

Fins al 5 d’abril hi ha temps per votar les propostes ciutadanes que s’han fet als pressupostos participatius.

Des de l’AV de Prosperitat vam fer diferents propostes. Una de les que ha passat els requisits de l’Ajuntament és la que proposa la instal·lació d’una zona d’ombra a la placeta de la residència de Molí, una reivindicació del barri que ja comença a ser històrica.

En aquest enllaç podeu consultar els arguments que hem donat i, si esteu d’acord, votar-la (us heu d’inscriure prèviament).

Us demanem suport perquè creiem que és una bona proposta.

Però som molt crítics amb aquesta iniciativa de l’Ajuntament, per diferents motius. Dilueix la participació organitzada. Requereix competències tecnològiques que no tot el veïnat té. Provoca la competència entre barris per aconseguir inversions i que cadascú vagi a la seva (de fet, a la Coordinadora de Nou Barris no hem sigut capaços d’anar tots a una i tenir una estratègia comuna sobre aquest tema).

Amb tot, és una proposta que ha sortit del barri i que defensem. Si no és a través dels pressupostos participatius, d’una manera o una altra continuarem reivindicant la dignificació d’un espai que beneficiarà principalment als residents i familiars de la residència de Molí.

Loading