_no a la portada
Nou Casal de Joves: quan i com?

Nou Casal de Joves: quan i com?

Com ja sabeu per fi es fa realitat un compromís amb el barri que data del 2015, quan vam acordar amb l’Ajuntament que era prioritari que els joves de Prosperitat, sense equipament des del 2010 quan es va tancar el local de Joaquim Valls, poguessin tenir un espai propi en condicions.

S’ha constituït una comissió de seguiment de les obres en la qual estem presents el Casal de Joves, l’AV de Prosperitat i una representació del veïnat dels blocs de Meridiana, amb la intenció que la informació flueixi cap al barri i es puguin centralitzar els dubtes o imprevistos que puguin anar sorgint.

Les obres han de començar l’11 d’agost i duraran al voltant de 16 mesos. El nou Casal no s’ubicarà on són els actuals barracots sinó en la zona d’aparcament del costat. A partir de dilluns i durant els pròxims 15 dies els veïns que hi tenen vehicles aparcats els hauran de retirar.

Hi haurà dues fases d’obra: una primera de construcció de l’equipament i una segona d’urbanització de l’entorn. La bona notícia és que tot ho farà la mateixa empresa, amb la qual cosa serà més fàcil realitzar-ne el control i seguiment.

La previsió és que l’equipament estigui llest amb tots els permisos d’activitat cap a la primavera de 2023. Serà un gran motiu de celebració!

Des de l’AV aprofitem aquest correu per dir-vos que ens prenem un descans fins al setembre: ha sigut un any molt intens per a tothom i hem de recuperar forces! Mentrestant, seguirem responent al correu en la mida de les nostres possibilitat.

Una forta abraçada i bon estiu,

AV Prosperitat

Loading