_no a la portada
El 7 d’octubre, assemblea general de l’AV de Prosperitat

El 7 d’octubre, assemblea general de l’AV de Prosperitat

Veïnes i veïns, us convoquem a l’assemblea general de l’associació, que tindrà lloc el dijous 7 d’octubre a les 18:30 hores en primera convocatòria i les 19h en segona al Casal de Barri de Prosperitat (plaça Ángel Pestaña, s/n).

La trobada es farà complint estrictament l’aforament indicat per les autoritats sanitàries.

Abans de l’assemblea us enviarem per correu electrònic el material previ (memòria d’activitat i econòmica, proposta de pla de treball), que també penjarem a la web de l’AV o que podreu adquirir en paper si passeu pel local (a baix de tot us posem els horaris en què ens podeu trobar).

L’ordre del dia de l’assemblea és el següent:

  • Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
  • Balanç econòmic i funcionament de l’AV
  • Repàs als temes del barri
  • Pla de treball 2021-2022
  • Celebració dels 50 anys de l’AV

Si no us arriben les comunicacions de l’associació, envieu-nos un correu a avprospe@prosperitat.org i us inclourem a la base de dades.

Us animem també a que, si no ho heu fet, aprofiteu per posar-vos al dia de la quota anual de l’associació. Necessitem el vostre suport perquè l’AV sigui viable econòmicament.

Ho podeu fer el mateix dia de l’assemblea o fent un ingrès bancari al número de compte: ES 07 0081 1722 6100 0106 2509 (Banc Sabadell), posant “Quota AV Prosperitat + nom i cognoms”. La quota mínima és de 5€ a l’any, però si podeu ingressar una quantitat major, farem servir els diners per ampliar les activitats.

Ja sabeu que la vostra presència a l’assemblea és molt important. El 2022 l’associació compleix 50 anys i ho volem celebrar amb l’objectiu que pugui complir molts anys més. Per a això ens cal tot el suport del veïnat del barri.

Us hi esperem!

Barcelona, setembre de 2021

Associació de Veïnes i Veïns de Prosperitat
Vocalia de sanitat: dimarts de 19 a 20h i dimecres de 18 a 19:30h
Junta oberta: dimecres a partir de les 19h

 426 total views,  1 views today