_no a la portada
L’Ajuntament informa telemàticament sobre la nova zona verda d’aparcament

L’Ajuntament informa telemàticament sobre la nova zona verda d’aparcament

Després de molt insistir, finalment l’Ajuntament es digna a fer una sessió informativa sobre la nova àrea verda d’aparcament. Continuem llegint… i resulta que la sessió és “només telemàtica”!

Pensem que s’ha de donar la cara amb el veïnat de peu, també el que no té accés a la tecnologia i que pot “molestar” amb preguntes. O és que tenen por del veïnat?

Aquí el correu que ens ha arribat:

Informació del districte de Nou Barris sobre la nova zona verda d’aparcament:

Nou Barris disposarà a finals de març d’una nova àrea verda d’estacionament. En concret, s’ubicarà al barri de La Prosperitat. Sota la denominació de “zona 32”, regularà l’aparcament a la calçada dins dels límits que formen la Via Júlia, la Via Favència, l’avinguda Meridiana i el Passeig de Valldaura, amb l’objectiu que el veïnat tingui prioritat a l’hora d’aparcar.

Es regularan 750 places verdes, que s’identificaran amb pintura d’aquest mateix color. A més, està previst de crear 495 noves places d’àrea Motos i 140 noves places d’àrea DUM.

Perquè en tingueu tota la informació i pugueu resoldre qualsevol dubte, us convoquem a la sessió informativa que tindrà lloc el dijous 24 de febrer, a les 19 h.

La sessió serà només telemàtica. Les persones que la vulguin seguir en directe i prendre-hi part podran fer-ho a través del següent enllaç: https://meet.jit.si/areaverdeprosperitat

Loading