_no a la portada
Assemblea general AV Prosperitat 2022

Assemblea general AV Prosperitat 2022

1972-2022: 50 anys fent barri!

A totes les sòcies i socis, veïnes i veïns,

Us convoquem a l’assemblea general de l’associació, que tindrà lloc el DIMECRES 11 DE MAIG DE 2022 a les 18:30 hores en primera convocatòria i les 19h en segona, al Casal de Barri de Prosperitat (plaça Ángel Pestaña s/n).

Podeu mirar aquí la memòria i els comptes de l’AV de l’any 2021. Us animem a LLEGIR-HO: veureu en un cop d’ull un resum de tota la intensa activitat que ha tingut l’AV durant aquest any. En breu podreu consultar també la proposta de pla de treball per al 2023.

Aquest 2022 és molt especial, perquè la nostra associació compleix 50 anys. Una fita que no hagués estat possible sense l’aportació de tantes persones, que amb la vostra complicitat, seguiment i dedicació, heu fet possible la continuïtat del moviment veïnal de la Prospe durant totes aquestes dècades. Us explicarem algunes idees que hem tingut per celebrar-ho.

També toca fer eleccions per a una nova junta. Us recordem que qualsevol dels socis i sòcies podeu presentar candidatures fins a una setmana abans de l’assemblea (4 de maig). També que heu d’estar al dia del pagament de la quota de l’AV (10€). Si no ho heu fet, us animem abonar-la aquell dia o a passar pel local.

L‘ordre del dia de l’assemblea és el següent:

  • Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
  • Balanç econòmic, funcionament de l’AV i aprovació dels nous Estatuts
  • Repàs als temes del barri
  • Pla de treball per al 2023
  • Celebració dels 50 anys de l’AV
  • Eleccions i constitució de la nova junta

IMPORTANT: Si no us arriben els correus electrònics de l’AV, ens ho heu de dir. Cada cop és més difícil enviar cartes pel seu elevat cost, i el correu electrònic és una manera àgil de mantenir-nos informats en el dia a dia.

Per qualsevol dubte o comentari, escriviu-nos un correu a avprospe@prosperitat.org o passeu qualsevol dimecres a partir de les 19h pel local (Baltasar Gracián 24-26).

Una forta abraçada!
La junta de l’AV Prosperitat

Loading