_no a la portada
Reunió amb l’Ajuntament sobre Ideal Plástica Flor

Reunió amb l’Ajuntament sobre Ideal Plástica Flor

A petició de l’AV de Prosperitat, aquest dilluns 28 de novembre a les 19h l’Ajuntament vindrà al Casal de Barri a explicar el projecte guanyador del concurs d’idees de la Ideal Plástica Flor, batejat com a “Mil Usos”.

El que ara només és un dibuix s’ha de convertir en un projecte executiu d’obres que sigui aprovat abans que acabi l’actual mandat municipal el març de 2023, tal i com s’ha compromès l’Ajuntament.

Un projecte assentat en unes bases amb les quals l’AV de Prosperitat ja va mostrar el seu desacord per les diferències notables amb la proposta pactada amb el barri l’any 2018, i que afecten especialment a la part dels equipaments de barri.

L’Ajuntament diu que el barri hi guanya. Nosaltres seguim denunciant que l’espai de l’auditori (que dobla la seva capacitat), hipoteca espais necessaris per al barri, com la dimensió del gimnàs (hi perdem un 22%), dels tallers (hi perdem un 36%) o del magatzem (que desapareix). Fins i tot perd espai la biblioteca.

Volem que ens ho expliquin, els tècnics, però també els polítics, per això hem demanat que assisteixin a la reunió. Us hi esperem.

Loading