_no a la portada
Xerrada: Podem engegar una comunitat energètica a la Prosperitat?

Xerrada: Podem engegar una comunitat energètica a la Prosperitat?

Des de la Comissió de Medi Ambient de l’Associació Veïnal de Prosperitat estem demanant que el conjunt d’edificis de titularitat pública del barri estiguin dotats de plaques solars fotovoltaiques a les seves teulades, com una contribució pràctica a la transició energètica i la generació d’energia neta. També seria possible que els excedents d’aquesta electricitat generada reverteixin en el mateix barri, contribuint a l’estalvi energètic.

Tenim el convenciment que és una experiència pràctica que es pot gestionar de forma comunitària amb la constitució de comunitats energètiques. Una experiència que ja s’està iniciant en alguns barris de la nostra ciutat.

Per conèixer millor què és una Comunitat Energètica i valorar la possibilitat d’endegar una a la Prosperitat, hem organitzat conjuntament amb els companys i companyes d’USERDA9 un xerrada informativa el proper dimecres dia 10 a les 19 hores al local d’USERDA, al carrer Badosa 35-37.

Per a la xerrada informativa contarem amb la presència del Joan Maria Soler, membre de l’Associació Veïnal del Poblenou i de la Comunitat Energètica del mateix barri.

Loading