Assemblea general de l’AV

Veïnes i veïns, us convoquem a l’assemblea general de l’associació, que tindrà lloc el DIJOUS 29 D’OCTUBRE a les 18:30 hores en primera convocatòria i les 19h en segona.


A causa de la situació excepcional derivada de la crisi sanitària, l’assemblea es podrà seguir de manera PRESENCIAL o VIRTUAL.


Si voleu participar de manera presencial, veniu mitja hora abans (18:30) a l’IES SANT ANDREU (carrer Badosa 10-14): farem les inscripcions per ordre d’arribada fins a un aforament màxim de 40 persones. L’Institut ens ha cedit la sala d’actes per poder fer l’assemblea complint amb els requisits sanitaris.


Per participar de manera virtual, us facilitarem un enllaç per connectar-vos per videoconferència. Us l’enviarem per correu electrònic i també estarà penjat a la web de l’AV.


Si teniu dubtes, escriviu-nos un correu a avprospe@prosperitat.org o passeu a visitar-nos qualsevol dimarts a partir de les 20h a Baltasar Gracián 24-26.


Aquí podeu consultar el material previ de l’assemblea (memòria de l’any, comptes, projectes). Us animem a donar-hi un cop d’ull per poder avançar i ser més àgils el dia de l’assemblea.


Aquest any toca fer eleccions per a una nova junta. Us recordem que qualsevol dels socis i sòcies podeu presentar candidatures fins a una setmana abans de l’assemblea (22 d’octubre). També que heu d’estar al dia del pagament de la quota de l’AV (5€). Si no ho heu fet, us animem abonar-la aquell dia o a passar pel local i fer-ho.


L’ordre del dia de l’assemblea és el següent:
– Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
– Balanç econòmic i funcionament de l’AV
– Repàs als temes del barri
– Canvi dels Estatuts (bàsicament, per posar correctament l’adreça del local i assegurar que en el futur es puguin fer assemblees virtuals si no es poden fer presencials).
– Eleccions i constitució de la nova junta
– Pla de treball per al 2020


Com sabeu, estem immersos en un procés de renovació i enfortiment de l’associació que, malgrat el context que vivim, segueix el seu curs, i us ho volem explicar el dia de l’assemblea.

Per això serà especialment important la vostra participació, sigui presencial o virtual. Us hi esperem!


PD: El mateix 29 d’octubre està prevista l’execució del desnonament de l’hort comunitari Date una Huerta, que fa una crida de solidaritat al barri. Ens trobem a Joaquim Valls 79 a partir de les 9 del matí per aturar-lo!

Loading