Assemblea AV Prosperitat: canvi de pla però, si us sembla bé, avancem!

Veïnes i veïns,

Finalment, la situació sanitària i la responsabilitat col·lectiva no ens permeten realitzar l’assemblea de manera presencial.

Hem debatut si convenia ajornar-la: som conscients que el format virtual treu qualitat a la participació.

Amb tot, i sense saber com evolucionarà la pandèmia, hem decidit tirar-la endavant per videoconferència, per cobrir com a mínim els aspectes de tràmit que se’ns demanen legalment i que ens permetran avançar: presentació dels comptes, renovació de la junta, canvi dels estatuts.

Així que puguem reunir-nos de veritat, us tornarem a convocar per presentar-vos i per debatre el que sense dubte és el més important: com plantegem el funcionament de l’associació amb el nou equip i el pla de treball per a l’any.

Que sigui una assemblea “de tràmit” no vol dir que no us necessitem: volem que us connecteu i que preneu la paraula: l’associació és cosa de totes.

Us esperem en primera convocatòria a les 18:30 hores (servirà per fer proves) i en segona a les 19 hores, el dijous 29 d’octubre.

La connexió, en aquest enllaç:

https://meet.google.com/div-snhg-wdz

Ordre del dia

– Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
– Balanç econòmic i funcionament de l’AV
– Repàs als temes del barri
– Canvi dels Estatuts (bàsicament, per posar correctament l’adreça del local i assegurar que en el futur es puguin fer assemblees virtuals si no es poden fer presencials).
– Eleccions i constitució de la nova junta
– Pla de treball per al 2020

Candidatura unitària

Acabat el termini, us informem que s’ha presentat la següent candidatura a la junta, que incorpora el reforç de sis persones al grup de treball que ja existeix a l’AV:

Elia Herranz (presidenta), Inma Ayora (vicepresidenta), Carles Benito (secretari), Roger Costa (tresorer), i els vocals Albert Recio, Josep Ferrándiz, Mari Nieves Bornal, Juan García, Inocencio Alonso, Carmen Cabello, Alejandro López, Jordi Foix, Ricardo Domingo, Alba Sanagustín, Guillem Martín i Claudio Menor.

Documentació prèvia

Per fer més àgil l’assemblea, us convidem a mirar-vos aquesta documentació (acta de l’assemblea anterior i memòria de l’any).

Fins al dijous!

 2,238 total views,  1 views today