_no a la portada
L’AV de Prosperitat necessita el vostre suport

L’AV de Prosperitat necessita el vostre suport

A totes les sòcies i socis (i als que encara no ho sou!).


Aquest any ha sigut molt difícil per a tothom. La pandèmia ens ha colpejat en molts aspectes de la vida, de manera personal i també col·lectiva. Hem perdut moltes persones, no podem estar a prop de la gent que ens estimem, el barri no batega com ens agradaria i a sobre ens ve una altra crisi econòmica que com sabem, sempre acaben pagant els mateixos.

Està costant molt viure el dia a dia i també “fer barri”, com estem acostumats a la Prospe.

Malgrat tot, l’AV de Prosperitat continua activa i no només això, sinó que hem apostat per reforçar-la i renovar-la. Perquè estem segurs que la millor manera d’afrontar els problemes és compartint-los, parlant-ne, mirant de trobar solucions sense deixar ningú pel camí.

L’AV també és cosa teva. Per això et demanem que en formis part activa, et comuniquis amb nosaltres, facis propostes i crítiques (constructives!), i també, que ens ajudis en la seva viabilitat econòmica.

Perquè sense socis i sòcies no hi ha “soci”.

La quota anual és de 10€, però si vols i pots pagar una quantitat major, fes-ho. Els diners els farem servir per ampliar les activitats i arribar més al barri.

Ho pots fer de dues maneres:
1) Si ja ets soci, fent un ingrés bancari, posant el teu nom i com a concepte “Quota AV Prosperitat”, en aquest número: ES 07 0081 1722 6100 0106 2509 (Banc Sabadell).
2) Passant un dia pel local de Baltasar Gracián 24-26. Si no ets soci t’obrirem fitxa, i si ja ho ets també pots pagar la quota “in situ”, i així ens veiem. Ens trobaràs en aquest horaris:
Dimarts de 19 a 20h
Dimecres de 18 a 20:30h

Una forta abraçada i ens veiem pel barri!

Loading