_no a la portada
Xerrada informativa sobre les perills de l’amiant a Nou Barris

Xerrada informativa sobre les perills de l’amiant a Nou Barris

Com molts sabeu, s’ha aprovat una inversió per executar la retirada de l’amiant de l’escola Prosperitat i l’institut Galileo Galilei. Però no són els únics espais del barri on es pot trobar aquest material tan perjudicial per a la salut.

Cada vegada tenim més consciència de la seva perillositat, però encara hi ha moltes coses que no sabem.

La Favb i el moviment veïnal de Nou Barris organitzem una xerrada amb tres dels millors experts de Catalunya, que ens donaran una valuosa informació teòrica i pràctica sobre com combatre aquesta xacra que afecta tot tipus d’edificis, tant particulars com públics.

Serà el dimecres 7 d’abril (tot just passada la setmana santa), a les 18:30 hores, en format virtual.
Us podreu connectar des d’aquest enllaç:

https://zoom.us/j/98602554094

Loading