_no a la portada
<strong>Aquest dijous presentem la cronologia dels 50 anys de lluites veïnals a la Prosperitat</strong>

Aquest dijous presentem la cronologia dels 50 anys de lluites veïnals a la Prosperitat

La comissió de Memòria i Patrimoni de l’AV de Prosperitat té el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre 50 anys fent barri, una cronologia de les lluites veïnals de la Prosperitat entre els anys 1972 i 2022. És el colofó a la celebració dels 50 anys de l’Associació Veïnal de la Prosperitat.

Confeccionat a partir de l’arxiu de l’activista veïnal Andrés Naya, el tercer llibre de la col·lecció La Prosperitat fa un repàs any per any a diferents esdeveniments que han configurat el que ara és l’actual barri des de la perspectiva del seu teixit associatiu.

Si veniu a la presentació trobareu també exemplars dels altres dos llibres de la col·lecció, La Prosperitat, arrels històriques de Mercè Abeyà, i Vam ser, som i seguirem sent feministes, de Rosa Miró i Montse Benito.

Us esperem demà dijous 23 de febrer a les 19 h al Casal de Barri de Prosperitat!

Loading