Equipaments
Més val tard que mai: L’Ajuntament presenta l’avantprojecte de la Ideal Plástica Flor

Més val tard que mai: L’Ajuntament presenta l’avantprojecte de la Ideal Plástica Flor

Aquest dilluns 4 de desembre hi haurà un consell de barri important per a la Prosperitat.

En ell l’Ajuntament presentarà, per fi, l’avantprojecte de la Ideal Plástica Flor. És el dibuix que ha d’acabar convertint-se en un projecte executiu previ al començament de les obres.

El barri espera poder gaudir d’aquest equipament i de la zona verda abans que acabi el mandat el 2027. Han passat 14 anys des que es va enderrocar la fàbrica i el solar es va convertir en un pàrquing “provisional”. I fa quatre anys des que es va convocar el concurs d’idees.

Com sabeu, el projecte de l’Ajuntament no és el del barri ni el que es va aprovar al procés participatiu de 2018.

La biblioteca de barri es va convertir en biblioteca de districte i l’auditori es va convertir en un gran equipament de ciutat.

Malgrat les discrepàncies, des de l’associació veïnal no hem deixat de lluitar perquè els guanyadors del concurs d’idees incloguin els espais que han de cobrir les necessitats que planteja el barri: un gimnàs suficient, sales per a tallers i reunions, magatzem per a les entitats, bucs d’assaig. Uns espais que creiem que han de ser gestionats des del barri.

L’Associació Veïnal de Prosperitat, després de molt preguntar, tindrà una reunió aquest divendres amb l’Ajuntament on esperem poder veure l’avantprojecte. També esperem un calendari i l’aprovació del pressupost per escometre l’obra.

Per tot això, és important que aquest dilluns siguem moltes veïnes i veïns al consell de barri.

Ens hi juguem el guany d’una important zona verda per al barri i un espai que permeti millorar els equipaments actuals on fem vida comunitària.

El 4 de desembre, a les 18 h, a l’escola Víctor Català.

Associació Veïnal de Prosperitat-Nou Barris

Loading