Equipaments
19 anys sense equipaments a l’edifici de Telefónica

19 anys sense equipaments a l’edifici de Telefónica

19 anys i cinc mandats han passat des que l’Ajuntament de l’alcalde Joan Clos va firmar un conveni amb Telefónica perquè, a canvi de poder requalificar la seva seu de l’Avinguda Roma per fer pisos de luxe, l’empresa cedís edificis que ja no necessitava a diversos barris de Barcelona per dedicar-los a equipaments. Entre ells, el del carrer de Boada de la Prosperitat, ara pràcticament sense activitat.

Telefónica va aconseguir fer el pelotazo urbanístic, però els barris encara estem esperant aquests edificis per ubicar equipaments que poden cobrir necessitats col·lectives. Una estafa a la ciutat que les veïnes de la Prosperitat no oblidem.

(foto: Iozsef Kiss-9 Barris Imatge)

Trobareu tota la informació al número 139 de la revista Carrer de la Favb (pàgines 2 a 4).

Loading