_no a la portada
Carta oberta al districte de Nou Barris sobre les obres del carrer d’Arítjols de Prosperitat

Carta oberta al districte de Nou Barris sobre les obres del carrer d’Arítjols de Prosperitat

Benvolguts,

Dimarts vam tenir la primera reunió de junta de l’AV després de festes i van venir veïnes del carrer Arítjols a preguntar-nos per les obres: no les vam poder informar de res perquè no tenim cap informació.

Ve sent habitual que l’Ajuntament no informi a l’Associació d’intervencions importants al barri, com en el cas del desplegament de la zona verda d’aparcament o de les obres de la Rambleta de Pablo Iglesias.

És una opció de vostès ignorar l’associació veïnal. El que ja ens sembla al·lucinant és que no s’aprofités el recent consell de barri per informar d’aquesta intervenció. Una bona representació de l’Associació Veïnal hi era.

Ens imaginem que es tracta “d’obres menors” que no necessiten d’un projecte, o intervencions extraordinàries per aprofitar partides econòmiques, com se’ns va dir en el cas de la rambleta.

En tots els casos són intervencions importants per al barri i el veïnat mereix ser informat. Els veïns no sabem ni què es pensa fer, ni com afectarà, ni el pressupost adjudicat ni els terminis de l’obra.

A l’Associació no podem entendre i ens indigna molt que se’ns ignori d’aquesta manera després del treball fet des del principi de mandat, en què vam fer les nostres propostes al PAM i vam lliurar un estudi al districte sobre els carrers que al nostre parer necessitaven més urgentment una intervenció.

Els informem que s’ha convocat una assemblea veïnal per tractar el tema el pròxim dilluns 16 de gener a les 19 hores al carrer d’Arítjols amb Joaquim Valls. Els convidem a venir i aportar la informació o, com a mínim, explicar al veïnat i a la seva Associació de què consta aquesta intervenció, pressupost, afectació, terminis, etc. Tenim el costum d’interessar-nos pel que passa al barri.

Atentament,

Associació Veïnal de Prosperitat

Loading