_no a la portada
El que sabem de les obres del carrer d’Arítjols

El que sabem de les obres del carrer d’Arítjols

Després de la carta oberta al districte, aquest ens respon que l’obra del carrer d’Arítjols forma part del projecte municipal “Protegim les escoles”, que té com a objectiu millorar la seguretat vial i reduir la contaminació dels voltants dels centres escolars.

Suposem que en aquest cas es tracta de millorar els entorns de l’escola concertada Sant Lluís i de la pública Tibidabo.

Com que no sabem què implica en concret la intervenció, si afecta els carrers més enllà de les escoles, ni el calendari, ni per què fa dies que les obres estan aturades, hem demanat al districte que vingui al barri a explicar-ho.

Per tant, posposem l’assemblea veïnal que estava convocada per al dilluns fins que quadrem una data amb el districte. Us anirem informant.

Associació Veïnal de Prosperitat

Loading