_no a la portada
El Poliesportiu Valldaura es pela de fred. Fem una reclamació!

El Poliesportiu Valldaura es pela de fred. Fem una reclamació!

Les entitats que fan servir el Poliesportiu Valldaura, les seves treballadores i l’entitat gestora Peca 2 fan una crida a la totes les veïnes i veïns del barri a realitzar una reclamació a l’Ajuntament denunciant que l’equipament no té aigua calenta ni calefacció.

Ja van tres setmanes en aquesta situació i no s’espera que abans de tres setmanes més se solucioni el problema.

Des d’aquest enllaç podeu realitzar la queixa omplint un senzill qüestionari: https://atencioenlinia.ajuntament.barcelona.cat/fitxa/alta?detail=3592

Quan us preguntin pel motiu de la queixa, un possible text por ser:

El Poliesportiu municipal Valldaura no disposa d’aigua calenta ni calefacció des de fa tres setmanes. Les queixes de les persones que el fan servir i dels equips visitants són contínues. Necessitem una solució urgent per part de l’Ajuntament.

Loading